Diskografija

Rob (2019)

Založbi: Celinka in Forum Ljubljana

Na albumu, ki je nastal v povezavi s stripovsko biografijo Ivana Roba (1908 – 1943), je zbranih deset uglasbenih pesmi tega satiričnega pesnika. Martin Ramoveš se s skupino na novem izdelku drži samosvoje rockovske vizije, pri čemer mu je poseben izziv predstavljal spoj historičnega pridiha besedil in zvočne aktualnosti za današnji čas.


Astronomi (2017)

Založbi: Klopotec in Forum Ljubljana

Deset pesmi z zgoščenke v prav toliko poglavjih tvori eno stripovsko pripoved. V njej veveričji junak v iskanju izginulega drevesnega zaveznika potuje po skrivnostnih prizoriščih posameznih pesmi. Prispodobe iz verzov dobijo vizualno podobo v najrazličnejših junakih: Tundra, Odjuga, netopirji in, ne nazadnje, astronomi, so le nekateri izmed njih.


Nesojeni kavboji (2014)

Založbi: Forum Ljubljana in Založba radia Študent

Drugi studijski album skupine je izšel v prav posebni obliki: kot knjiga stripov s priloženo zgoščenko. Martin Ramoveš je besedila vseh desetih posnetih pesmi uporabil v stripovskih pripovedih, ki  prinašajo novo dimenzijo k njihovemu razumevanju. Ploščo je posnela šestčlanska zasedba, ki je vokalnim delom dodala bogate inštrumentalne vložke.

 


Zvok dežele (2011)

Založba: Akord records

Albumski prvenec prinaša izbor štirinajstih avtorskih pesmi, ki po večini ironično opisujejo zagate kritičnega posameznika v sodobni družbi. Poleg slovenskih besedil je slaba tretjina hrvaških in srbskih. Osnovnemu triu so se pri nekaterih skladbah pridružili glasbeni gostje, kar je albumu prineslo veliko aranžmajsko raznolikost.